Algemene Eigenschappen
Afmetingen FRESHSTATION organic931 x 804 x 1490 (mm)
Afmetingen inwerpklep367 x 172 (mm)
Gewicht FRESHSTATION organic240 kg
KleurWit
CertificatenWordt geleverd onder CE
Levensduur10 jaar
Energie & Verbruik
Vermogen warmtepomp (aansluitwaarde)107 Watt
Energieverbruik (geschat verbruik bij 6 uur koelen per dag)*175 kWh per jaar
StroomvoorzieningStandaard 230V stekker
*Indien het pand van 100% groene stroom wordt voorzien is de uitstoot 0.

Zuiverheid

Ontworpen om zo zuiver mogelijk GFE in te zamelen

In het ontwerp staat kwaliteit en zuiverheid van het ingezamelde GFE centraal. De kleine inwerpklep moet voorkomen dat grote restafval- en PMD-zakken of karton in de FRESHSTATION organic gegooid wordt. Dit reduceert de hoeveelheid vervuiling significant vergeleken met een buitenpandige oplossing. 

Zuinigheid

Duurzaam ontwerp om energieverbruik te minimaliseren

De standaard 240 liter container is geïsoleerd en voorzien van een hoogmoleculaire coating. Op deze manier blijft de container goed gekoeld en verbruikt de warmtepomp een minimale hoeveelheid energie om op de juiste temperatuur te blijven. 

Warmtepomp

Geïntegreerde warmtepomp voor actieve koeling

Een 80-Watt warmtepomp voorziet de container van een actieve koeling. Samen met een ionisator zorgen zij ervoor dat het GFE minder snel bederft en dus van hoge kwaliteit blijft. Dit is goed voor de verwerking tot compost. Daarnaast zorgt dit ervoor dat er geen vervelende geuren vrijkomen en de omgeving altijd fris en hygiënisch blijft.

Beveiliging

Toegangssysteem optioneel voor extra zekerheid

De FRESHSTATION organic kan geleverd worden met een toegangssysteem. Op deze manier wordt een extra barrière ingebouwd om vervuiling verder te beperken. 

Monitoring

Ingebouwde sensors monitoren de vulgraad

De FRESHSTATION organic wordt standaard uitgerust met een vulgraadmeter. Wanneer de container vol zit gaat de inwerpklep automatisch op slot. In het online portaal kan gemonitord worden hoe vol de container zit en kan er actie ondernomen worden.